U Centru za kulturu Semberija gostovala je književnica Isidora Bjelica

0
193

U Centru za kulturu Semberija, gostovala je književnica Isidora Bjelica.U interaktivnoj književnoj večeri na kojoj je predstavljena knjiga “Šta žene žele”,  učestvovala je i glumica Jelica Brestovac, koja je glumila kraljicu Nataliju Obrenović, po scenariju ove književnice. Generalni pokrovitelj ove večeri bio je gradonačelnik Bijeljine, a organizator SKUD Semberija.

Jedna od najčitanijih književnica u regionu Isidora Bjelica svoju najnoviju knjigu o ljubavi, strasti, sreći i očekivanjima žena prvo je predstavila u Bijeljini, za koju je kako je rekla vezuju lijepe uspomene. Knjigu “Šta žene žele” predstavila je na interaktivnoj književnoj večeri u bijeljinskom Centru za kulturu.

Nagovijestila je Isidora Bjelica u Bijeljini, da će možda na tv ekrane vratiti zdravi humor. Isidora Bjelica, poznata književnica, dramski pisac i reditelj, tokom interaktivne večeri predstavila je bijeljinskoj publici knjigu “Šta žene žele”, a zatim je na scenu izašla Jelica Brestovac i izvela monodramu “Šta ostaje poslije zanosa”, koja se oslanja na knjigu Isidore Bjelice “Kraljice serpske”, ali je pažnja usmjerena na Nataliju Obrenović. Za ovu predstavu Isidora Bjelica potpisuje i režiju. Druženje sa Isidorom Bjelicom koje je trajalo nešto duže od dva sata, organizovao je SKUD “Semberija”, a generalni pokrovitelj ove večeri bio je gradonačelnik Bijeljine

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here