Mihajlo Ulemek o rekonstrukciji Trga republike u Beogradu

0
211

Nekadašnji pukovnik Srpske dobrovoljačke garde Mihajlo Ulemek rekao je da rekonstrukcija Trga republike u Beogradu predstavlja primer uzaludnog bacanja narodnih para.

Opozicioni prvaci su ocenili da je gradska vlast “falš radovima” na Trgu Republike “grubo prevarila i oštetila” Beograđane i građane Srbije, jer je “projekat menjan u hodu”, a čuvene kocke kojima je trg popločan nisu izdržale ni dve nedelje. Kako komentariše radove na Trgu Republike i onog što je tamo urađeno, pitali smo nekadašnjeg pukovnika Srpske dobrovoljačke garde Mihajla Ulemeka.

Pored svih hvalospeva vlasti posao na trgu nije dobro obavljen pa problemima nije kraj. Kocke koje su neravno postavljene, biciklistima i motociklistima dodatno otežavaju kretanje. Da je greška napravljena, priznao je i zamenik gradonačelnika Beograda. Goran Vesić je  okrivio izvođača radova, od koga je zatražio da grešku ispravi bez ikakve naknade. Iz pojedinih udruženja građana su poručili da gradska vlast za gotovo sve građevinske projekte raspisuje sumnjive tendere i ukazuje se da će greške radova na trgu platiti građani.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here