Ogrev akcija nedelje od 25. oktobra do 1. novembra

0
124

Tokom nedeljne akcije na stovarištima “Ogreva” po veoma povoljnim cenama možete kupiti poludisperziju, mineralnu vunu, krovnu foliju i još dosta toga.

Stovarišta Ogrev koja se u gradu nalaze na dve lokacije: u Železničkoj ulici bb i na Lazarevačkom drumu bb i u naseljenom mestu Melenci u ulici Vujice Vujanova bb nude kompletan građevinski materijal, građu i drvenu stolariju, sve za molere i molerske radove, kompletnu opremu za kupatila, keramičke pločice i sanitarije, sve za demit fasade i ogrev. U akciji nedelje koja će trajati od 25. oktobra do 1. novembra po veoma povoljnim cenama možete kupiti poludisperziju, mineralnu vunu, krovnu foliju i još dosta toga.

Pored širokog asortimana robe stovarišta Ogreva nude i veoma povoljne uslove plaćanja pa robu možete platiti čekovima građana na 9 mesečnih rata, administrativnom zabranom ili penzinim čekom na 5, 8 ili 12 meseci, a omogućena je i sindikalna prodaja na rate. Kupci sve bliže informacije mogu dobiti putem telefona 563-120 i 563-240 za stovarišta u Zrenjaninu, a za stovarište u Melencima putem telefona 731-518. Radno vreme stovarišta u gradu je svakog radnog dana od 8 do 18h  kao i subotom od 8 do 14 časova, a u Melencima od 7.30 do 15.30 h radnim danima i od 7.30 do 13.30 h subotom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here