U gradskoj kući upriličen prijem za delegaciju Opštine Kalinovik

0
158

U gradskoj kući upriličen je prijem za delegaciju Opštine Kalinovik, na čelu sa načelnicom te opštine Milevom Komlenović. Njih je ugostio gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić.

U kabinetu gradonačelnika upriličen je prijem za delegaciju Opštine Kalinovik iz Republike Srpske. Delegaciju na čelu sa načelnicom opštine Milevom Komlenović ugostio je gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić sa svojim saradnicima. Prema rečima načelnice Komlenović između Kalinovika i Zrenjanina postoje velike i brojne razlike, ali ipak ima mesta za međusobnu saradnju, posebno kada su u pitanju projekti prekogranične saradnje. Ona je još istakla da njena opština mnogo može da nauči od našeg grada.

Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić je rekao da predstavnici Zrenjanina i Kalinovika imaju mnogo tema za razgovor i mnogo dodirnih tačaka u kojima je moguća saradnja i da će se ta saradnja najlakše i najbrže uspostaviti uoblasti sporta i kulture.

Opština Kalinovik je opština u Republici Srpskoj. Nalazi se 60 km južno od Istočnog Sarajeva i graniči se sa opštinama Foča, Foča-Ustikolina, Konjic, Nevesinje, Gacko i Trnovo. Opština ima površinu od 681,11 km i trenutno ima oko 2200 stanovnika raspoređenih u 73 naseljena mesta.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here