Predstavu “Kako i zašto ubiti muža” sinoć pogledali i građani Bijeljine

0
171

Predstavu  koja je osvojila region „Kako i zašto ubiti muža” sinoć su imali priliku da pogledaju i građani Bijeljine. Ova predstava već je do sada doživjela preko stotinu izvođenja u regionu, a gdje god su gostovali tražila se karta više.

Zašto i kako ubiti muža? Odgovore na ovo nesvakidašnje pitanje, na duhovit i kreativan način daće glumci Nataša Aksentijević i Peđa Damjanović. Urnebesna komedija u režiji Radeta Vukotića bavi se univerzalnom temom – kako preživjeti različite kategorije muževa i kako se “riješiti” istih, uz konačni zaključak da ljubav i razumijevanje pobjeđuje sve, te da je život u dvoje daleko ljepši.

Prema riječima glumca Peđe Damjanovića koji ima kako kaže ulogu više različitih muževa , predstava govori o svakodnevnim životnim situacijama ali na komičan način.

Glumica Nataša Aksentijević koja je pored glumačkog posla poznata i u voditeljskom. Trenutno je angažovana i na televiziji Prva, gdje je tokom ljeta radila serijal o kuvanju , što je kako ističe i njen hobi. Inače, ovo dvoje glumaca u iščekivanju su televizijskog projekta pod nazivom “Barista”. Oni kažu da glumački posao danas nije nimalo lak ,te da su glumci često prinuđeni da rade više poslova istovremeno, ali da posla ima.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here