U Kulturnom centru Zrenjanina izvedena predstava Velika reforma

0
132

U Kulturnom centru Zrenjanina publika je u petak 29.novembra uživala u predstavi „Velika reforma“ u izvedbi ekipe „Državnog posla“.

Ekipa Državnog posla koja već godinama zasmejava svojim skečevima sa malih ekrana nastupila je sa predstavom „Velika reforma“ pred zrenjaninskom publikom u prepunom Kulturnom centru Zrenjanina. Ista predstava odigrana je i prošle godine. Publika je bila oduševljena i tada, a i sada. Za godinu dana predstava je malo modifikovana, ali suština je ostala ista. U pitanju su situacije koje su zadesile najomiljenije arhivatore na pragu promene i tranzicije ka evropskom društvu, kao i njihove reakcije na novonastalu situaciju. Pitali smo popularne arhivatore kakav je utisak zrenjaninska publika ostavila na njih.

Predstava je odigrana 29. novembra, na nekadašnji Dan republike,  pa smo tim povodom pitali arhivatore kako su obeležili ovaj datum. Zanimljiv i duhovit odgovor, na njenu svojstven način, dao je Dimitrije Banjac poznatiji kao Đorđe Čvarkov.

Kako najavljuju i ove godine najverovatnije nas očekuje novogodišnji specijal kada je u pitanju serijal Državni posao.

Dejan Ćirjaković je govorio i o temama koje su obrađivali a vezane su upravo za Zrenjanin.

Državni posao emituje se već 8 godina, a kroz likove Đorđa Čvarkova, Dragana Torbice i Boškića u seriji se, kroz radni dan i razgovore trojice kolega, obrađuju teme iz naše svakodnevice. U petnaestominutnim epizodama sukobljavaju se mišljenja starih i mladih, starosedelaca i dođoša, evropejaca i balkanaca.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here