Dragan Šutanovac: Srbija se nalazi u vremenu velikih odluka

0
630

Nekadašnji predsednik Demokratske stranke Dragan Šutanovac je rekao da se Srbija nalazi u vremenu velikih odluka, ali i da opozicija za sada ne predlaže rešenja za situaciju u kojoj se zemlja nalazi.

U nedavnom razgovoru za medije, nekadašnji predsednik demokratske stranke Dragan Šutanovac je izjavio da ‚‚opozicija u Srbiji ima problem jer nije kristalno jasno koja je ideja i u kom pravcu treba da se kreće Srbija ukoliko opozicija dođe na vlast. To stvara konfuziju kod birača i na neki način demorališe i destimuliše aktiviste onih stranaka koje su jasno opredeljene za EU‚‚. Dragana Šutanovca smo pitali da li misli da će do izbora opozicija stati u dve kolone kako je predložio.

Lider Demokratske stranke Zoran Lutovac je ponovio da su se članice  u Savezu za Srbiju okupile oko zajedničkog cilja da normalizuju Srbiju, a ne oko razlika. On je rekao da kada Srbija postane slobodna više neće biti potrebni široki savezi, nego će sa razlikama u pristupu pojedinim pitanjima izlaziti posebno pred građane.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here