Ogrev akcija od 13. do 20. decembra

0
95

Iz ovonedelje akcije koja će trajati od 13. do 20.decembra stovarište Ogrev izdvaja pločice, tuš kabine, zaštitne cipele, kamenu vunu, drvo u paleti i još mnogo toga po veoma povoljnim cenama.

U stovarištima Ogrev možete pronaći sve što Vam je potrebno iz programa osnovnog građevinskog materijala, rezane građe i stolarije, gipsanog programa – suve građe, boja i lakova, građevinskih lepkova, molerskog i farbarskog alata, elektro materijala i rasvete, keramike i sanitarije, vodovoda i kanalizacije, izolacionog programa, baštenskog programa, mašina, alata i pribora, sve za demit fasade, kao i ogrev. Prodajni saloni u svojoj ponudi imaju širok asortiman proizvoda vrhunskog kvaliteta, koji se, pre svega odnose na materijale za kompletnu izgradnju stambenih i poslovnih objekata i njihovo opremanje. Iz ovonedeljne akcije koja će trajati od 13.do 20 decembra izdvajaju sledeće artikle.

Pored širokog asortimana robe stovarišta Ogreva nude i veoma povoljne uslove plaćanja. Kupljenu robu možete platiti čekovima građana na 9 mesečnih rata, administrativnom zabranom ili penzionim čekom na 5, 8 ili 12 meseci, a omogućena je i sindikalna prodaja na rate. Stovarišta Ogrev možete pronaći u Zrenjaninu u Železničkoj ulici bb i na Lazarevačkom drumu bb, ako i u naseljenom mestu Melenci u ulici Vujice Vujanova bb. Kupci sve bliže informacije mogu dobiti putem telefona 563-120 i 563-240 za stovarišta u Zrenjaninu, a za stovarište u Melencima putem telefona 731-518. Radno vreme stovarišta u gradu je svakog radnog dana od 8 do 16:30h  kao i subotom od 8 do 14 časova, a u Melencima od 7.30 do 14.30 h radnim danima i od 7.30 do 13.30 h subotom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here