Branka Stamenković: Svi naši glavni mediji su pod političkom kontrolom vlasti

0
172

Članica predsedništva pokreta Dosta je bilo i narodna poslanica Branka Stamenković je izjavila da su svi naši glavni mediji pod političkom kontrolom vlasti i umesto informisanjem oni se bave propagandom.

Vest o tome da je jedan od poslednjih broj NIN-a promenio naslovnicu,otvorio je mnoga pitanja, a među njima i da li je reakcija javnosti bila preterana? Glavni i odgovornik urednik NIN-a Milan Ćulibrk je rekao da skidanje naslovnice nije cenzura. Kakav je stav pokreta Dosta je bilo u vezi dešavanja oko naslovne strane NIN-a,  bilo je pitanje koje smo uputili članici predsedništva i narodnoj poslanici pokreta Dosta je bilo Branki Stamenković.

Odbori pokreta Dosta je bilo u Srbiji su jednoglasni u oceni da o programu opozicionih stranaka jedva da ima reči u javnom prostoru, osim u slobodnoj interpretaciji ‚‚blatoida i marionetskih elektonskih medija. Opozicioni lideri su zabranjeni na RTS-u, a birački spiskovi su u haosu, pa zbog toga prava opozicija, Savez za Srbiju, Pokret slobodnih građana i Dosta je bilo  moraju  da istraju u bojkotu. Ove snage moraju da počnu da šalju jasne i nedvosmislene poruke o bojkotu, a cilj je jasan- to su fer izbori.‚‚

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here