U vrtiću Vila održana je kreativno edukativna radionica izrade novogodišnjih čestitki

0
365

U vrtiću “Vila” održana je kreativno-edukativna radionica izrade novogodišnjih čestitki. Radionica je održana u organizaciji Predškolske ustanove Zrenjanin i “MimArt studija”.

Praznici se bliže, a jedni drugima ih čestitamo na razne načine, lično, telefonskim pozivom ili porukom, a čestitke polako odlaze u zaborav. Međutim, preko edukativno-kreativnih radionica “MimArt studija” u saradnji sa Predškolskom ustanovom čestitke se vraćaju u modu. Saradnja je počela prošle godine, a nastavljena je ove kada su prve čestitke napravljene u vrtiću “Alisa u zemlji čuda”. Pored svojih drugara iz tog vrtića i mališani iz “Vile” uživali su u pravljenju novogodišnjih čestitiki. Prema rečima Marijane Mišić Andrić deci se dopada pravljenje čestitki i veoma su kreativna i maštovita dok to rade.

Mališani su čestitke ukrasili jelkama, sankama, irvasima i deda mrazom, a svi imaju posebne želje kada su u pitanju novogodišnji paketići. “MimArt studio” će i u narednom periodu zajedno sa Predškolskom ustanovom organizovati radionice izrade novogodišnjih čestitki u gradskim vrtićima, a sam studio bavi se proizvodnjom ručno rađenih, unikatnih dekorativnih predmeta od papira i u kombinaciji papira i tekstila, kao što su pozivnice, čestitke i poklon kutijice.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here