Na konferenciji za medije najavljen je osmi Zimski turnir u malom fudbalu

0
111

U multimedijalnoj sali gradske kuće održana je konferencija za medije na kojoj je najavljen osmi po redu Zimski turnir u fudbalu. Turnir počinje 22. decembra i trajaće do 15. januara.

Na konferenciji za medije, koja je održana u Multimedijalnoj sali gradske kuće, najavljen je osmi po redu Zimski turnir u malom fudbalu. Turnir su predstavili član organizacionog odbora turnira Velibor Mladenović, prošlogodišnji učesnik turnira Dušan Radenković i pomoćnik gradonačelnika Simo Salapura, koji je rekao da ovaj turnir predstavlja uvod u promociju malog fudbala u našem gradu. On je takođe najavio i futsal utakmicu koju će u januaru u našem gradu odigrati reprezentativci Srbije i Španije do 19 godina. Član organizacionog odbora turnira Velibor Mladenović rekao je da se na turniru očekuje učešće tridesetak ekipa, da će po prvi put nastupati ekipe iz Novog Sada i Beograda, a da posebno raduje činjenica što će nastupiti brojne omladinske ekipe.

Zimski turnir u malom fudbalu predstavio je i prošlogodišnji učesnik turnira i fudbaler pobedničke ekipe Dušan Radenković, koji je istakao da je sedmi Zimski turnir bio odličan, kao i da ga raduje što će turnir, prema do sada prijavljenim ekipama, biti veoma kvalitetan, ali i da se nada da će njegova ekipa ponoviti prošlogodišnji uspeh.

Prijave za turnir su moguće do subote 22. decembra, kada će biti obavljen i žreb. Kotizacija je 10.000 dinara za senior, 5.000 dinara za junior i pionire. Prva nagrada iznosi 300.000, druga 50.000, a treća 30.000 dinara. Utakmice će se igrati u hali Medison od 17 i 19 časova, a polufinalni i finalni mečevi biće odigrani u Kristalnoj dvorani.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here