Najavljeno dvanaesto po redu Bogojavljensko plivanje za Časni krst

0
106

U Multimedijalnoj sali Gradske kuće održana je konferencija za novinare povodom dvanaestog po redu Bogojavljenskog plivanja za Časni krst. 

Za učešće na 12. po redu Bogojavljenskom plivanju za Časni krst do danas su stigle 24 prijave. Među prijavljenima su takmičari iz Novog Sada i ostalih delova Srbije. Prema tome organizatori kao i predstavnici Grada Zrenjanina očekuju veliki broj prijavljenih takmičara kao i veliki broj naših sugrađana u znak podrške učesnicima. U organizaciji Grada Zrenjanina, Kulturnog centra i Crkvene opštine Zrenjanin u nedelju, 19. januara u 12 sati na Jezeru kod Kulturnog centra biće održano dvanaesto, tradicionalno plivanje za Časni krst. Voda je osveštana i proverena je njena ispravnost. Nešto više o manifestaciji rekao je zamenik gradonačelnika, Saša Santovac.

Za učešće potrebno je imati lekarsko uverenje, a učesnici će imati mogućnost da obave pregled u privatnoj bolnici Sv. Jovan. Ovoj manifestaciji će prisustvovati i služba hitne medicinske pomoći kao i ronioci.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here