Predstavljamo vam novu akciju na stovarištima „Ogreva“

0
17

U toku akcije koja će na stovarištima „Ogreva“ trajati od 31. januara do 7. februara po veoma povoljnim cenama možete kupiti pločice, fug masu, plafonske obloge, norveške radijatore i drugo, a na akciji je i kompletan ogrevni materijal.

Na stovarištima “Ogreva” možete pronaći kompletan građevinski materijal, elektromaterijal, kupatilsku opremu i kupatlski nameštaj, keramičke pločice i sanitarije, boje i lakove, hidro i termo izolaciju, profesionalne i hobi alate, kao i kompletan ogrevni materijal. Tokom nove akcije, koja će trajati od 31. januara do 7. februara po veoma povoljnim cenama možete kupiti pločice, fug masu, plafonske obloge, norveške radijatore, pvc prozore i drugo. „Ogrev“ posebno iz ovonedeljne ponude izdvaja ogrevni materijal: drvo, ugalj, briket i pelet.

Pored širokog asortimana robe stovarišta Ogreva nude i veoma povoljne uslove plaćanja. Kupljenu robu možete platiti čekovima građana, administrativnom zabranom ili penzionim čekom na 5, 8 ili 12 meseci, a omogućena je i sindikalna prodaja na rate. Stovarišta “Ogreva” u gradu se nalaze na dve lokacije, u Železničkoj ulici bb i na Lazarevačkom drumu bb, a u naseljenom mestu Melenci u ulici Vujice Vujanova bb. Kupci sve bliže informacije mogu dobiti putem telefona 563-120 i 563-240 za stovarišta u Zrenjaninu, a za stovarište u Melencima putem telefona 731-518. Radno vreme stovarišta u gradu je svakog radnog dana od 8 do 16:30h  kao i subotom od 8 do 14 časova, a u Melencima od 7.30 do 14.30 h radnim danima i od 7.30 do 13.30 h subotom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here