Predstavljamo vam novu akciju na stovarištima „Ogreva“

0
55

U toku akcije koja će na stovarištima „Ogreva“ trajati od 7. fo 14. februara po veoma povoljnim cenama možete kupiti testeru za drvo, ugljeni briket, pelet, peć na čvrsto gorivo „Kalimero“ i još mnogo toga.

Stovarišta “Ogreva” u svom širokom asortimanu imaju kompletan građevinski materijal, elektromaterijal, kupatilsku opremu i kupatlski nameštaj, keramičke pločice i sanitarije, boje i lakove, hidro i termo izolaciju, profesionalne i hobi alate, kao i kompletan ogrevni materijal. Nova nedeljna akcija koja će trajati od 7. do 14. februara po veoma povoljnim cenama donosi testeru za drvo, ugljene brikete, pelet, peć na čvrsto gorivo „Kalimero“ i još mnogo toga, a u ponudi je i drvo u paleti.

Svu robu kupljenu na stovarištima “Ogreva” možete platiti čekovima građana, administrativnom zabranom ili penzionim čekom na 5, 8 ili 12 meseci, a omogućena je i sindikalna prodaja na rate. Stovarišta “Ogreva” u gradu se nalaze na dve lokacije, u Železničkoj ulici bb i na Lazarevačkom drumu bb, a u naseljenom mestu Melenci u ulici Vujice Vujanova bb. Kupci sve bliže informacije mogu dobiti putem telefona 563-120 i 563-240 za stovarišta u Zrenjaninu, a za stovarište u Melencima putem telefona 731-518. Radno vreme stovarišta u gradu je svakog radnog dana od 8 do 16:30h  kao i subotom od 8 do 14 časova, a u Melencima od 7.30 do 14.30 h radnim danima i od 7.30 do 13.30 h subotom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here