JKP “Gradska toplana”: Havarija uspešno sanirana, grejna sezona protiče bez većih problema

0
140

Iz JKP “Gradska toplana” poručuju da je prošlonedeljna havarija uspešno sanirana te da grejna sezona protiče bez većih problema. Takođe apeluju na sugrađane da izmire svoja dugovanja s obzirom da će predmeti krajem februara biti predate izvršiteljima.

6. februara došlo je do kvara na frekventnom regulatoru što je dovelo do prekida grejanja u celom gradu. Kvar je otklonjen te grejna sezona protiče u najboljem redu rekla je PR JKP “Gradska toplana” Melanija Lojpur. Ona je takođe još jednom zamolila sugrađane da izmire svoja dugovanja prema ovom preduzeću ili da potpišu sporazum o izmirenju dugovanja s obzirom da će predmeti krajem februara biti predati izvršiteljima.

Naplatna mesta JKP “Gradska toplana” nalaze se na tri mesta u gradu: u naselju Brigadira Ristića B4 L5, u naselju Mala Amerika ulica Rade Končara broj 10 I na Lesnini  ulica Koče Kolarova 62. Blagajne sa strankama rade radnim danima od 7 do 14:30. Broj dispečera na koji možete prijaviti havarije I hitne intervencije je 3150-160, a broj za prijavu reklamacija 3150-173 I 3150-174.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here