U susret 8. martu Ogrev je pripremio specijalnu akciju

0
93

U susret 8. martu, ogrev je pripremio specijalnu akciju pa će tako 6 i 7. marta na popustu od čak 25% biti kupatilski nameštaj, tuš kabine i paravani.

Na stovarištima “Ogreva” možete pronaći kompletan građevinski materijal, elektromaterijal, kupatilsku opremu i kupatlski nameštaj, keramičke pločice i sanitarije, boje i lakove, hidro i termo izolaciju, profesionalne i hobi alate, kao i kompletan ogrevni materijal. U suret 8. martu, Danu žena, „Ogrev“ je pripremio specijalnu akciju, koja će trajati 6. i 7. marta, a tokom koje po cenama nižim za 25% možete kupiti kupatilski nameštaj, tuš kabine i paravane. U pitanju su modeli modernog dizajna i odličnih tehničkih karakteristika, a asortiman je poprilično širok pa tako možete pronaći luksuzne paravane, tuš kabine sa tuš kadicom ili podnim profilima, a stakla mogu biti prozirna, mat ili dim crne boje.

Svu robu kupljenu na stovarištima “Ogreva” možete platiti čekovima građana, administrativnom zabranom ili penzionim čekom na 5, 8 ili 12 meseci, a omogućena je i sindikalna prodaja na rate. Stovarišta “Ogreva” u gradu se nalaze na dve lokacije, u Železničkoj ulici bb i na Lazarevačkom drumu bb, a u naseljenom mestu Melenci u ulici Vujice Vujanova bb. Kupci sve bliže informacije mogu dobiti putem telefona 563-120 i 563-240 za stovarišta u Zrenjaninu, a za stovarište u Melencima putem telefona 731-518. Radno vreme stovarišta u gradu je svakog radnog dana od 8 do 16:30h  kao i subotom od 8 do 14 časova, a u Melencima od 7.30 do 14.30 h radnim danima i od 7.30 do 13.30 h subotom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here