Kod člana gradskog veća utvrđeno prisustvo koronavirusa

0
299

Nakon što je kod jednog člana gradskog veća utvrđeno prisustvo koronavirusa obavljena je dezinfekcija prostorija u gradskoj kući, a oni koji su bili u kontaktu sa njim nalaze se u izolaciji.

Član Gradskog veća zadužen za mesne zajednice, Pero Pilipović, kod koga je utvrđeno prisustvo koronavirusa, nalazi se na lečenju u Novom Sadu, stabilnog je zdravstvenog stanja i dobro se oseća. Odmah nakon što je potvrđeno da je ovaj gradski većnik zaražen koronavirusom preduzete su sve propisane mere. Obavljena je dezinfekcija prostorija u Gradskoj kući u Zrenjaninu, a  pojedini funkcioneri koji su bili u kontaktu sa članom Gradskog veća su testirani. Svi nalazi testiranih su negativni na prisustvo koronavirusa. Takođe, svi oni se, bez obzira na to, nalaze u kućnoj izolaciji, kako je i predviđeno procedurom u ovakvim slučajevima.U kućnoj izolaciji se nalazi i gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, i oseća se dobro. Sve aktivnosti u lokalnoj samoupravi se obavljaju i odvijaju po planu.

-Iskoristio bih još jednom priliku da pozovem sve građane da slušaju savete stručnjaka, pridržavaju se mera koje je propisala država i da ostanu kod svojih kuća. Samo na taj način možemo da dobijemo ovu bitku sa koronavirusom – poručio je gradonačelnik Janjić.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here