Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić od danas u izolaciji u bolnici Sveti Vračevi

0
192

Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić od danas je u izolaciji u bolnici Sveti Vračevi, nakon što je ustanovljeno da je bio u kontaktu sa zaraženim osobama. On je danas testiran i biće u bolničkom karantinu zajedno sa suprugom.

Na pitanje novinara kakva su daljnja postupanja sa gradskom upravom i velikim brojem medijskih radnika koji su svakodnevno bili u kontaktu sa gradonačelnikom, sa sjednice Gradskog štaba rečeno je da se čekaju smjernice o daljem postupanju.

U Bijeljini je trenutno 75 osoba u kućnom karantinu, 11 u bolničkom, a i dalje je pet osoba pozitivnih na korona virus.

Pod nadzorom u Bijeljini nalazi se 1041 lica. Sva tri karantina su u funkciji i obezbjeđeni su zdravstvenim osobljem. U novootvorenom karantinu u sali Osnovne škole Vuk Karadžić smještene su 4 osobe.

Jedna od pet zaraženih virusom trenutno se nalazi u kućnoj izolaciji. To je majka maloljetne djece bez tegoba, njeno zdrav. stanje je stabilno, prati se i njeno i stanje djece, koja su takođe bez tegoba, rekao je Milovanović. Policija će nadgledati da li se ikoliko poštuju mjere utorkom i petkom od 7 do 10 kada je dozvoljen izlazak starijima od 65 godina, a tako je bilo i jutros, kazao je zamjenik gradonačelnik Predrag Jović.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here