Predstavljamo vam novu nedeljnu akciju stovarišta „Ogrev“

0
113

Tokom nove nedeljne akcije na stovarištima „Ogreva“, po najpovoljnijim cenama možete kupiti mešalicu za beton, gašeni kreč, pelet za loženje, sigurnosna vrata kao i još mnogo artikala potrebnih za vaš dom. Akcija traje od 3. do 10. aprila.

Stovarišta “Ogrev” u svojoj ponudi imaju celokupan građevinski materijal, elektromaterijal, kupatilsku opremu i kupatilski nameštaj, keramičke pločice i sanitarije, boje i lakove, hidro i termo izolaciju, profesionalne i hobi alate, kao i kompletan ogrevni materijal. Ovonedeljna akcija sadrži mešalicu za beton, kosilicu za travu, pur penu, štukator trsku kao i još mnogo artikala potrebnih za vaš dom.

Stovarišta “Ogreva” u gradu se nalaze na dve lokacije, u Železničkoj ulici bb i na Lazarevačkom drumu bb, kao i u naseljenom mestu Melenci u ulici Vujice Vujanova bb. Kupci sve bliže informacije mogu dobiti putem telefona 563-120 i 563-240 za stovarišta u Zrenjaninu, a za stovarište u Melencima putem telefona 731-518. Radno vreme stovarišta je svakog radnog dana od 8 do 15h  kao i subotom od 8 do 14 časova.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here