Saznajte šta se dešava sa fabrikom vode

0
603

KTV televizija stupila je u kontakt sa direktorom Grupe Zilio, Bojanom Dimkićem, i pokušala da dobije odgovore na pojedina pitanja koja su građani najviše postavljali u proteklom periodu.

Ktv televizija je, u želji da pribavi sve informacije koje zanimaju građane u vezi sa vodom, njenom ispravnošću i pritiskom u vodovodnoj mreži, nakon više neuspelih pokušaja uspela da dođe do direktora fabrike vode, Bojana Dimkića, te da mu postavi neka od pitanja na koja su građani tražili odgovor. Bojana Dimkića smo najpre pitali šta je konkretno urađeno na postrojenju, kakve izmene su izvršene i da li očekuje da će problem sa pritiskom ovim radovima biti povećan. Naše naredno pitanje odnosilo se na ispravnost pijaće vode i na to da li su rezultati Zavoda za javno zdravlje Zrenjanin dobijeni prinudama i pritiscima. U narednim minutima poslušajte šta je rađeno u fabrici vode, da li je voda ispravna i kako je Bojan Dimkić došao na mesto direktora fabrike vode.

Prema saznanjima do kojih je KTV televizija došla Bojan Dimkić je, preko Srpske napredne stranke, čiji je član, bio zaposlen u javnom komunalnom preduzeću u Kikindi. Dimkić nije bio zainteresovan da komentariše svoje članstvo u SNS iako je veoma sumnjivo što je on došao na čelo fabrike vode odmah nakon hapšenja prethodnog direktora Nenada Obradovića.

Po saznanjima, do kojih smo nezvanično došli, voda iz bunara nije puštena namerno, jer bi voda iz bunara pokvarila rezultate nakon ponovnog puštanja fabrike vode u rad. A pored toga došli smo, takođe nezvanično, i do podataka da Goran Knežević, Nenad Karapandža i Čedomir Janjić vrše pritisak na ljude iz Zavoda za javno zdravlje u Zrenjaninu da potvrde rezultate vode koji pokazuju da je voda ispravna kako bi se skinula zabrana upotrebe vode za piće .

Na kraju razgovora još jednom smo pokušali od Bojana Dimkića da dobijemo potvrdu da je član Srpske napredne stranke i da je po toj osnovi dobio mesto direktora Grupe Zilio, a ne po stručnosti, što je on još jednom negirao.

Dokaze o tome, ali i o drugim našim navodima dobićete u nekim narednim prilozima jer je naš cilj samo istinito i objektivno izveštavanje građana o pitanjima od interesa za njihov život i zdravlje.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here