Sutra prva sednica Skupštine RS u vanrednom stanju

0
76

Na prvoj sednici Skupštine Republike Srbije, koja će biti održana sutra, na dnevnom redu biće tačke koje se odnose na Odluku o proglašenju vanrednog stanja i uredbe koje je vlada od tog trenutka donela. Svi pozivi su dobili pozive da dođu na sutrašnje zasedanje, a parlament je obezbedio sve mere neophodne da se na bezbedan način održi zasedanje.

Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković zvanično je sazvala sednicu parlamenta za sutra u 10 časova, a na dnevnom redu su dve tačke. Poslanici će se izjasniti o potvrđivanju Odluke o proglašenju vanrednog stanja, kao i o svim uredbama sa zakonskom snagom koje je donosila Vlada, uz supotpis predsednika Republike Srbije i predsednice Vlade. To će biti prva sednica za vreme vanrednog stanja.

Gojković je na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije istakla da su svi poslanici dobili pozive da dođu na sutrašnje zasedanje, a parlament je obezbedio sve mere koje su potrebne da se na bezbedan način održi zasedanje u specifičnim epidemiološkim uslovima.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here