Otvoren novi salon kompanije “Maja nameštaj” u Zrenjaninu

0
3337

Kompanija “Maja nameštaj” na tržištu posluje već više od 30 godina i otvorila je novi salon u našem gradu u Beogradskoj ulici bb. U prelepom ambijentu ovog salona pronaći ćete kvalitetan, moderan i autentičan nameštaj za svaki kutak vašeg doma.

Kompanija “Maja nameštaj” na tržištu postoji već duže od 30 godina i uspešno se bavi proizvodnjom kvalitetnog i modernog nameštaja. Od ostalih proizvođača nameštaja ovu kompaniju izdvaja kvalitet, moderan dizajn i autentičnost različitih komada nameštaja. Kako sami kažu kombinujući vrhunsko umeće majstora, najsavremeniju tehnologiju, inovativne materijalne i estetske trendove stvaraju više od proizvoda – stvaraju nameštaj sa dušom. U salonima nameštaja naći ćete najlepši i najpovoljniji nameštaj za svaki kutak vašeg doma. U ponudi imaju veliki izbor predsoblja, nameštaj za dnevnu sobu kao što su tv police, komode, klub stolovi, ugaone garniture, trosedi, dvosedi i fotelje, nameštaj za spavaću sobu – bračne krevete, francuske ležajeve, garderobere i ormare, nameštaj za dečiju sobu, veliki izbor stolova i stolica za trpezariju, kao i kuhinje različitih dimenzija, modela i boja. Nameštaj u salonima nameštaja “Maja” može biti izrađen u više boja i dezena i kada je u pitanju tapacirani i kada je u pitanju pločasti nameštaj. Ova kompanija otvorila je novi salon u našem gradu na adresi Beogradska ulica bb, a salon je već prvog dana posetio veliki broj naših sugrađana, koji su oduševljeni kako izborom nameštaja tako i uslovima kupovine i ljubaznošću osoblja.

S obzirom da je glavni cilj proizvođača nameštaja “Maja” da kupci iz salona odu zadovoljni i sa nameštajem koji će najviše odgovarati kako njihovom ukusu tako i njihovom novčaniku razgovarali smo i o tome koliko je vreme čekanja na poručenu robu, kao i kakvi su uslovi kada je u pitanju montaža i prevoz nameštaja.

Radno vreme salona, tokom trajanja vanrednog stanja, usklađuje se sa odlukama Vlade, a inače je redovno radno vreme salona radnim danima od 8 do 19:30 i subotom od 8 do 13:30 dok je nedelja neradni dan.

Sve kupce u novootvorenom salonu nameštaja “Maja” očekuju prigodni pokloni, kao znak dobrodošlice i kao znak zahvalnosti što su baš ovaj salon odabrali za opremanje svog doma.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here