“Tišma” izdvaja program za boravak u dvorištu i dečiji program

0
160

Robna kuća  “Tišma”  izdvaja program za boravak u dvorištu i dečiji program. Najkvalitetnije stolice, stolovi, ljuljaške za vaš boravak u prirodi. Tišma izdvaja i dečiji program, klackalice i ljuljaške za decu, kao i trampoline u više dimenzija.

U robnoj kući “Tišma doo” pronaći ćete sve za vaš dom: elektromaterijal, vodovodni i kanalizacioni materijal, kompletnu opremu za grejanje, rasvetu, kupatilsku opremu, kućnu tehniku, mašine, alate za hobiste i profesionalce, HTZ opremu, šrafovsku robu i još mnogo toga. Stigle su visoke temperature i želite da uživate u prirodi u hladu – robna kuća “Tišma” je pripremila raznovrsne artikle koji će vam ulepšati  boravak na otvorenom sa porodicom i prijateljima.

Najkvalitetnije stolice i stolove za vaše terase, vikendice i dvorišta pronaći ćete u robnoj kući Tišma. Za odmaranje imate u ponudi najlepše ljuljaške u nekoliko oblika. Pribor za ručavanje, najlepše posuđe i kompletan kuhinjski pribor za ugođaj tokom lepog vremena, ima robna kuća Tišma. Ukoliko želite da napravite kutak za vašu decu, Tišma izdvaja program za mališane,  ljuljaške, klackalice i trampoline u raznim dimenzijama.  Radno vreme  robne kuće Tišma je od 8 do 17h radnim danima, a subotom od 8 do 15 časova. Svu kupljenu robu možete platiti gotovinom, ili odloženim plaćanjem na 5 mesečnih rata putem administrativne zabrane, kao i čekovima građana bez kamate, a za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona 023/525-233 i 023/522-443.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here