Nakon što je pre tri dana trener FK „Radnik“, Slavko Petrović fizički napadnut na Gradskom stadionu u Bijeljini, za Arena televiziju je potvrdio da je sada slučaj u rukama pravosudnih organa, jer je protiv napadača podneo krivičnu prijavu.

Šef stručnog štaba Radnika Slavko Petrović koga je u subotu predveče na stadionu bijeljinskog premijerligaša prvo fizički napao Mladen Savić, a zatim mu prislonio pištolj u stomak, kaže  da je cijela priča pomalo medijski prenapumpana i navodi kako je napad na njega bio glavna vijest u čak 12 država. Neki su izvještavali i kako je teško ranjen.

Incident se dogodio nakon što je Petrović upozorio posjetioce koji su prostor Gradskog stadiona koristili kao poligon za rekreaciju da to nije dozvoljeno. Međutim, iz potpuno bezazlene situacije nastala je prava drama. On tvrdi da sa Savićem, koji će odgovarati za nanošenje tjelesnih povreda, nikada nije pričao iako ga je često viđao u kafani na stadionu.

Petrovićeve kolege ocjenjuju da je on uvijek stadion smatrao svojom drugom kućom i na njemu provodio daleko više vremena nego preostale njegove kolege. Pitaju se da li će ovaj napad biti zataškan i hoće li se preći preko njega. I sam Petrović nam potvrđuje da je dobio veliku podršku mnogih klubova, trenera i prijatelja širom Evrope.

Podržali su ga i čelnici Radnika, te  navijačka grupa “Incident” koji su u saopštenju naveli da Petrović kao dokazan sportski radnik, nije zaslužio da mu se dogodi ovakva neprijatnost. Nažalost, ovo je drugi put, da smo se kao sredina u kojoj živimo, ogriješili o gospodina Petrovića, naveli su u saopštenju navijači FK Radnik.