Nova nedeljna akcija stovarišta Ogrev

0
391

Tokom nove nedeljne akcije na stovarištima Ogrev po veoma povoljnim cenama možete kupiti crep, blok za zidanje, kosilicu, sobna vrata ili sve što vam je potrebno za demit fasadu, a iz Ogreva najavljuju i velik popust na pločice i tuš paravane od 25. do 30. maja.

Stovarišta Ogrev u svom asortimanu imaju kompletan građevinski materijal, elektromaterijal, kupatilsku opremu i kupatilski nameštaj, keramičke pločice i sanitarije, boje i lakove, hidro i termo izolaciju, profesionalne i hobi alate, kao i kompletan ogrevni materijal. Nova nedeljna akcija traje od 22. do 29.maja, a tokom akcije na popustu će biti komplet za demit fasadu, blok za zidanje, crep, električna kosilica i sobna vrata.

Iz Ogreva najavljuju i akciju pločica i tuš kabina, koja će trajati od 25. do 30. maja.

Stovarišta “Ogreva” u gradu se nalaze na dve lokacije, u Železničkoj ulici bb i na Lazarevačkom drumu bb, a u naseljenom mestu Melenci u ulici Vujice Vujanova bb. Kupci sve bliže informacije mogu dobiti putem telefona 563-120 i 563-240 za stovarišta u Zrenjaninu, a za stovarište u Melencima putem telefona 731-518.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here