Novih 15 stanova za izbeglice u Smederevskoj Palanci

0
151

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić prisustvovao je danas u Smederevskoj Palanci polaganju kamena temeljca za izgradnju 15 stanova za izbegličke porodice iz Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske u okviru realizacije Regionalnog stambenog programa.

Prvi potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić prisustvovao je danas u Smederevskoj Palanci polaganju kamena temeljca za izgradnju 15 stanova za izbegličke porodice iz Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske u okviru realizacije Regionalnog stambenog programa. Ova svečanost je samo jedna od mnogih u seriji događaja u okviru Regionalnog stambenog programa. Prošle nedelje otvorene su dve zgrade sa 20 stanova u Valjevu i pet stanova u Krupnju, a danas je u Smederevskoj Palanci započeta izgradnja 15 stanova.

Završetak radova planiran je za kraj januara naredne godine, rekao je prvi potpredsednik Vlade. On je još dodao da, kao predsednik Komisije za koordinaciju procesa trajne integracije izbeglica Vlade Republike Srbije, ima privilegiju i posebno zadovoljstvo, da poslednjih nekoliko godina bude redovan i neposredan učesnik na različitim događajima širom naše zemlje kojima se obeležava uspešnu realizacija različitih faza u sprovođenju Programa.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here