Vojislav Šešelj pozvao Somborce da glasaju na izborima

0
177

Predsednik SRS dr Vojislav Šešelj obišao je Zapadnobački okružni odbor radikala i građanima Sombora poručio da izađu na izbore i da glasaju po svojoj savesti. Poručio im je i da im garantuje da se, ukoliko glasaju za Srpsku radikalnu stranku, sigurno neće pokajati.

U okviru predizborne kampanje predsednik Srpske radikalne stranke dr Vojislav Šešelj započeo je obilazak stranačkih okružnih i opštinskih odbora. Lider radikala je tom prilikom razgovarao sa stranačkim aktivistima u Zapadnobačkom okružnom odboru, a u Somboru je razgovarao sa građanima ovog mesta koji su ga tamo dočekali. On im je rekao da su predstojeći izbori veoma važni i da je veoma važno da izađu na izbore 21. juna i da glasaju po svojoj savesti.

Predstavnici Srpske radikalne stranke predali su izbornu listu Republičkoj izbornoj komisiji 8. marta ove godine, a nosilac liste je predsednik stranke Vojislav Šešelj, drugi na listi je potpredsednik radikala Milorad Mirčić, a treća je narodna poslanica Ljiljana Mihajlović. Na listi se nalaze stranački funkcioneri, potpredsednici stranke, predsednici okružnih i opštinskih odbora.  Na predstojećim lokalnim i parlamentarnim izborima radikali će nastupati pod sloganom “Dosledno”.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here