Vučić na postavljanju kamena temeljca za korejsku kompaniju

0
135

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je danas ceremoniji postavljanja kamena temeljca budućeg postrojenja kompanije „KyungshinCable“ u Smederevskoj Palanci i poručio da će čitav Podunavski okrug imati koristi od ove dugoročne investicije, vredne 20 miliona evra.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je ceremoniji postavljanja kamena temeljca budućeg postrojenja kompanije „KyungshinCable“ u Smederevskoj Palanci. Vučić se zahvalio korejskim investitorima što su doneli odluku da ulažu u Srbiju istakavši da se tamo gde se pojave korejske investicije desi i ogroman napredak te da su neke zemlje ušle u red najuspešnijih upravo zbog korejskih ulaganja. “Hvala što ste izabrali Srbiju jer smo bili u konkurenciji sa okolnim zemljama, koje su davale dobre uslove, ali Srbija je pobedila. Pobedila je Smederevska Palanka“, istakao je predsednik Vučić i dodao da će u ovoj fabrici raditi 700 ljudi. On je naveo i da je u pitanju dugoročno ulaganje jer kompanija proizvodi delove za električna vozila, koja su budućnost svetske auto-industrije.

Vučić je korejskim investitorima rekao da će brzo videti rezultate i poželeo im srećan i uspešan rad istakavši da su dobrodošli u Srbiju u kojoj su dobri i vredni ljudi koji će voleti fabriku i boriti se za nju.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here