Vučić: Novi Pazar opremljen za borbu sa epidemijom Covid-19

0
95

U Novi Pazar će biti poslato još deset respiratora, tako da će taj grad imati ukupno 23 respiratora, što će doneti dodatnu sigurnost za Pazarce, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

U Novom Pazaru su 22 lekara iz Kragujevca, Šumadije i Moravičkog okruga, to pokazuje koliko je Srbija solidarna”, naglasio je Vučić, I istakao je da sve što je ova vlast uradila nije postojalo ranije i da je najviše uloženo od vremena Josipa Broza Tita, kao i da u prethodnih 60 godina skoro nijedan ekser nije ukucan u zdravstvene objekte u tom gradu.

Vučić je rekao da ga veoma boli to što se priča da država ne vodi dovoljno računa o Novom Pazaru, s obzirom da je tu izgradila najmoderniji dijagnostički centar, koji ne može da se vidi ni u Nemačkoj i pokazao je  slike.“Ovo je verovatno fatamorgana, pa sam izmislio, jesam li doneo ove slike iz Nemačke? Vi, (građani) ste dali za ovo novac, a poštena vlast i Vlada je to napravila”. Vučić je dodao i  da razume gnev ljudi koji su izgubili svoje najbliže, pa krive pre vlast, nego nevidljivi virus.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here