Đorđe Vukadinović: Narodna Skupština u sastavu neće imati nikakvu opoziciju

0
159

Što se tiče građana Srbije, oni nakon izbora ne očekuju ništa, pogotovo ništa dobro, jer ovi izbori nisu ništa dobro doneli nikom sem onima koji će ući u Skupštinu, kao i njihovim strankama koje će dobiti neka sredstva, rekao je za KTV televiziju Đorđe Vukadinović.

Izbori u Srbiji održani su 21. juna. Lista Aleksandar Vučić – Za našu decu, osvojila je dominantnu većinu u republičkom i pokrajinskom parlamentu kao i u gotovo svim opštinama i gradovima. Sa druge strane, opozicija koja je bojkotovala izbore, tvrdi da izbori nemaju legitimitet i da su oborili Vučićev nedemokratski režim. Šta građani Srbije mogu da očekuju posle izbora?

Narodna Skupština Republike Srbije će po svemu sudeći biti formirana sa 189 poslanika Srpske napredne stranke, 32 poslanika iz koalicije Socijalističke partije Srbije i Jedinstvene Srbije, 12 poslanika sa liste SPAS-a Aleksandra Šapića, Savez Vojvođanskih Mađara ući će na poslanička mesta sa 9 poslanika, Albanska koalicija sa 3, Muamer Zukorlić sa 3 poslanika i Stranka Demokratke Akcije Sandžaka sa 2 poslanika.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here