Nemanja Šarović – Radikali su tokom godina napravili mnogo grešaka

0
250

Srpska radikalna stranka napravila je mnoge greške u prethodnom periodu, koje su je koštale dobrog dela glasova na prošlim izborima rekao je Nemanja Šarović.

Nemanja Šarović podneo je ostavku na sve funkcije u Srpskoj radikalnoj stranci i napustio tu stranku posle katastrofalnog rezultata na izborima. Neslaganja u vrhu stranke traju već duže vreme, a da stranka ne funkcioniše kako treba i da se odbori gase širom Srbije ukazivano je mesecima unazad. Zamolili smo Nemanju Šarovića za odogovor na pitanje šta je bio osnovni razlog napuštanja Srpske radikalne stranke i kako planira da nastavi svoju političku karijeru.

Generalni sekretar Srpske radikalne stranke Miljan Damjanović izjavio je da Srpska radikalna stranka nije prešla cenzus na parlamentarnim izborima i za to je okrivio vladajuću Srpsku naprednu stranku.

On je kazao da su naprednjaci “uspeli da spuste Srpsku radikalnu stranku ispod cenzusnog praga”.

“To je bio jedini plan predstavnika vlasti, da po svaku cenu Srpsku radikalnu stranku izbace iz parlamenta, jer smo u prethodnom periodu pokazali da smo bili jedina jaka opoziciona stranka naprednjačkom režimu”, rekao je Damjanović.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here