Vodovod – Saniranje havarija na vodovodnoj mreži

0
115

Vodosnabdevanje preko fabrike vode uzrokovalo je pored pada pritiska vode u mreži i veći broj havarija na vodovodnoj mreži, koje JKP “Vodovod i kanalizacija” sanira u što je moguće kraćem roku. Iz ovog preduzeća poručuju da se radovi privode kraju te mole građane za još malo strpljenja.

Česte oscilacije pritiska vode usled nekoliko prekida vodosnabdevanja u vremenu dok se snabdevanje grada vodom vršilo preko fabrike vode uzrokovale su veći broj havarija na vodovodnoj mreži. Kada je vodosnabdevanje preuzelo JKP “Vodovod i kanalizacija” pritisak u mreži se stabilizovao i došlo je do smanjenja havarija na vodovodnoj mreži. Iz Vodovoda poručuju da su havarije česte, ali da ih služba održavanja u najvećem broju slučajeva rešava u roku od nekoliko sati.

Iz Vodovoda naglašavaju da pomenute havarije ni u jednom trenutku nisu uticale na količinu i pritisak vode u mreži te da otkad je vodosnabdevanje preuzelo ovo preduzeće vode ima u dovoljnim količinama i da je pritisak stabilan.

Sve otkrivene ili od strane korisnika prijavljene havarije su evidentirane, a celokupno ljudstvo i mehanizacija stručnih službi “Vodovoda i kanalizacije” angažovani su na njihovom saniranju. Radovi se privode kraju pa iz ovog preduzeća mole građane za još malo strpljenja.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here