Vodovod i kanalizacija Zrenjanin – Vodosnabdevanje tokom vikenda bez pritužbi građana

0
98

Subota i nedelja, u vikendu za nama, bili su najtopliji dani u godini, zabeležena je i najveća potrošnja vode, ali je vodosnabdevanje bilo stabilno bez i jedne pritužbe građana na količinu i pritisak vode u mreži saopšteno je iz JKP “Vodovod i kanalizacija” Zrenjanin.

Vikend za nama obeležili su dani sa najvišim temperaturama ove godine, u subotu i nedelju ona je dostizala i 36 stepeni celzijusa. Tropske temperature uslovile su i veće potrebe građana za vodom, pa je tokom pomenuta dva dana zabeležena i najveća potrošnja vode u ovoj godini. Ni drastično povećanje potrošnje vode, ni postojeće havarije na vodovodnoj mreži, nastale usled čestih prekida vodosnabdevanja dok se grad snabdevao preko postrojenja za prečišćavanje pitke vode a na čijem otklanjanju su i dalje angažovane pojačane ekipe preduzeća, nisu ni u jednom trenutku uticale na količinu i pritisak vode u mreži.

Vodosnabdevanje je i u najvećim špicevima potrošnje tokom vikenda ostalo stabilno, a o tome svedoči i činjenica da nije upućena ni jedna primedba građana, pa čak ni od onih koji žive u višespratnicama koje ne poseduju pumpe za povećanje pritiska vode.

JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin i dalje će, kao i do sada, ulagati maksimalne napore da svim korisnicima putem vodovodne mreže dopremi potrebne količine vode stabilnog pritiska.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here