Novi Centar za socijalni rad u Kladovu

0
253

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević, svečano je otvorio novi Centar za socijalni rad u Kladovu i tom prilikom je rekao da građani Kladova zaslužuju objekat gde će imati bolje uslove za ostvarivanje svojih prava, a zaposleni bolje uslove za rad.

Ministar Zoran Đorđević posetio je Kladovo i u društvu predsednika opštine Saše Nikolića, svečano je otvorio novi Centar za Socijalni rad u ovom gradu. Na mestu gde se šezdesetih godina prošlog veka nalazila baraka, posle više od pola veka izgrađena je funkcionalna zgrada u kojoj će preko hiljadu četiristo korisnika imati  bolje uslove za ostvarivanje svojih prava, a zaposleni u centru bolje uslove za rad.

Predsednik opštine Kladovo, Saša Nikolić, rekao je da je otvaranje novog Centra za socijalni rad plod  saradnje resornog ministarstva sa lokalnom samoupravom ovog grada i zahvalio se ministru i svim predstavnicima Vlade Republike Srbije kao i predsedniku Aleksandru Vučiću na svemu što čine za Kladovo i građane ove opštine.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here