Čajetina – 3. sednica Skupštine opštine

0
121

U četvrtak 1. oktobra održana je 3. sednica Skupštine opštine Čajetina. Odbornici su upoznati sa Izveštajem o izvršenju budžeta opštine Čajetina za period od 1.1.2020. do 30.06.2020. godine.

U četvrtak 1. oktobra održana je 3. sednica Skupštine opštine Čajetina. Odbornici su upoznati sa Izveštajem o izvršenju budžeta opštine Čajetina za period od 1.1.2020. do 30.06.2020. godine. Na ovoj sednici usvojena je Odluka o izmenama i dopunama odluke o budžetu opštine Čajetina za 2020. godinu (Rebalans I). Ukupno planirani prihodi i primanja sa prenetim sredstvima, rashodi i izdaci utvrđeni su u iznosu od 2.193.000.000,00 dinara. Ovim izmenama, budžet je uvećan za 116 miliona dinara, u odnosu na prethodnu odluku. Skupština je usvojila i izmene i dopune Programa poslovanja JKP „Vodovod Zlatibor“, kao i  Odluku o izmeni odluke o organizaciji Opštinske uprave Čajetina.

Na ovoj sednici, Bojana Božanić sa Zlatibora, imenovana je za direktora JP „Gold gondola Zlatibor“, a nakon završenog konkursa. Usvojeno je više rešenja o otuđenju građevinskog zemljišta radi ispravke granica građevinskih parcela, a doneta je i odluka o pribavljanju prostora za proširenje groblja u Šljivovici – Sainovina. Odbornici su usvojili odluke da se sredstvima više investitora izvrše određeni investicioni radovi na Zlatiboru.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here