Režim u Beogradu i odlazeći režim Podgorici povezuje ta strašna ljubav prema vlasti, ta potreba za dominacijom, potreba za moći, rekao je potpredsednik Narodne stranke Siniša Kovačević.

Budući predsednik crnogorske vlade Zdravko Krivokapić izjavio je da su predsednici Srbije i Crne Gore Aleksandar Vučić i Milo Đukanović u odličnim privatnim i poslovnim odnosima. To i objašnjava napade režimskih tabloida iz Srbije na pobedničku koaliciju u Crnoj Gori. Upitali smo potpredsednika Narodne stranke Sinišu Kovačevića šta sve povezuje režime u Beogradu i Podgorici?

Lider koalicije „Za budućnost Crne Gore“ Zdravko Krivokapić rekao je da ga pobeda opozicije na parlamentarnim izborima nije zatekla, ali da mnoge jeste i da ima izuzetnu saradnju sa liderima dve koalicije i istakao da pričaju o budućnosti. Dodao je da je ovo prva zvanična smena vlasti u Crnoj Gori odrađena olovkom, to jest da građani svugde mogu da pobede, samo je pitanje kako to neko doživljava i da se ne bavimo kako će to neko doživeti nego šta je najbolje za svakog građanina.