Četvrta sednica Skupštine opštine Čajetina

0
135

Čajetina je jedina opština u Srbiji koja je rebalansom povećala budžet, što će omogućiti završetak svih planiranih aktivnosti za ovu godinu.

Na dnevnom redu četvrte sednice Skupštine opštine Čajetina bilo je 35 tačaka, od čega se najveći deo odnosio na uređenje građevinskog zemljišta, s obzirom na to da je u prethodnom periodu važio oglas za otuđenje građevinskog zemljišta i da je prodato 11 placeva. Već ovih dana počinje priprema budžeta za narednu godinu, a predsednik Skupštine opštine Čajetina Arsen Đurić rekao je da je siguran da će biti novih kapitalnih projekata ali i redovnih investicionih ulaganja kao što su izgradnja puteva i ulica, vodovodne i kanalizacione mreže, dečjih igrališta, biciklističkih i pešačkih staza.

Predsednik Skupštine opštine Čajetina Arsen Đurić je rekao da su prilivi u budžet dobri i veći od planiranih, tako da je Čajetina jedina opština u Srbiji koja je rebalansom povećala budžet, što će omogućiti završetak svih planiranih aktivnosti za ovu godinu. On je rekao i da je doneta odluka o izradi akcionog plana za rodnu ravnopravnost i dopuna finansijskog plana za preduzeće „Gold gondola“, isto kao i za Komunalno javno preduzeće, uz odluku o promeni sedišta preduzeća „Gold gondola“.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here