Nemanja Šarović o ciljevima pokreta Ljubav, vera, nada

0
256

Cilj pokreta „Ljubav, vera, nada”  je obračun sa državnim kriminalom  i predstavljanje građana sa kojima delimo ista uverenja, rekao je Nemanja Šarovic.

Pokret „Ljubav, vera, nada“ jedan je od novih pokreta koji se pojavio na političkoj sceni. Analitičari ocenjuju da je prošlo vreme tradicionalno organizovanih stranaka sa glomaznom infrastrukturom i ideološkim ograničenjima, već da moderno doba pripada pokretima koji mogu da obuhvate široke narodne mase I koji nude konkretna rešenja za aktuelne probleme građana. Upitali smo Nemanju Šarovića predsednika pokreta „Ljubav, vera, nada“ šta su ciljevi pokreta na čijem je čelu.

Nemanja Šarović je rekao da su građani Srbije nezadovoljni i vlašću i opozicijom, da su političke stranke izgubile poverenje građana, a da politika koju propagiraju poslanici koje su građani izabrali na izborima, ne oslikava ono što građani misle. Narodni predstavnik treba da zastupa stavove i interese građana, a građani Srbije žele da žive u državi u kojoj zakon važi za sve, za šta se i zalaže novoosnovani pokret „Ljubav, vera, nada”.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here