Mila Alečković – Treći talas korona virusa ne postoji

0
445

Restriktivne mere u borbi protiv virusa Kovid-19 sve više izazivaju bunt kod građana koji svoje nezadovoljstvo propisanim merama izražavaju na sve masovnijim protestima koji su se u velikom broju proširili na ulice evropskih gradova.

 

Treći talas epidemije ponovo je paralisao Evropu. Za razliku od prethodna dva evropske vlade se ovog puta retko odlučuju za ponovo uvođenje restriktivnih mera. Sama najava dovodi do masovnih demonstracija koje su često i nasilne. Upitali smo psihijatra Milu Alečković šta su uzroci masovnog nezadovoljstva u evropskim državama.

Uvođenje restriktivnih mera u borbi protiv virusa korona  kod sve većeg broja građana pobuđuje sumnju u njihovu opravdanost, a širom Evrope organizovane su demonstracije na kojima nezadovoljni građani izražavaju svoj bunt. Po rečima dr Mile Alečković, u Francuskoj građani u vreme policijskog časa od 9 do 5 ujutru masovno izlaze na ulice a protestima su se priključila i deca bogataša, političara i studenti. Kako je rekla dr Alečković, iza cele priče o epidemiji virusa Kovid-19 krije se namera bankarske mafije da se unište i propadnu mali i srednji privrednici što objašnjava čvrstu vezu između bankara i kovida. Ali došlo je do otpora naroda, i  po rečima dr Alečković, već početkom februara može se očekivati početak rata pravnim sredstvima protiv farmakomafije koji će krenuti od Amerike, i preliti se na  Evropu i  Balkan.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here