Sastanak Aleksandra Vučića i violiniste Stefana Milenkovića

0
144

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao sa danas sa našim proslavljenim violinistom Stefanom Milenkovićem, koji je posle 30 godina internacionalne karijere odlučio da nastavi život u Srbiji

 

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić ugostio je danas u zgradi Predsedništva našeg proslavljenog violinistu Stefana Milenkovića, koji je posle 30 godina internacionalne karijere odlučio da nastavi život i rad u Srbiji. Sastanku su prisustvovali i ministarka kulture i informisanja Maja Gojković i direktor Beogradske filharmonije Ivan Tasovac.

Vučić se nakon sastanka oglasio putem instagram profila gde je napisao da je povratak Stefana Milenkovića u Srbiju jedna od najlepših vesti za našu zemlju. Stefan Milenković je istakao da je do povratka u Srbiju dovelo njegovo lično sazrevanje, rođenje sina, te dugogodišnje prisustvo u inostranstvu.

Stefan Milenković će kao kreativni ambasador nacionalne platforme “Srbija stvara” između ostalog pomagati rad fondacije “Fondacija 2021. Novi Sad Evropska prestonica kulture” i baviće se prosvetnim radom na Akademiji umetnosti u Novom Sadu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here