Bijeljina – Akcija Bazar bez para

0
69

Danas je u prostorijama Gradskog odbora Socijalističke partije u Bijeljini otvorena humanitarna akcija “Bazar bez para”. Solidarnost je jedan od osnovnih principa na kojima se temelji rad Socijalističke partije, kažu u Aktivu žena Gradske organizacije ove stranke, navodeći da Bazar organizuju po šesti put pred kraj godine a u susret predstojećim praznicima.

Aktiv žena Gradske organizacije Socijalističke partije Bijeljine organizovao je u svojim prostorijama trodnevnu humanitarnu akciju “Bazar bez para”, a povodom Međunarodnog dana ljudske solidarnosti. “Bazar bez para” biće otvoren za sve građane od danas pa do srede od 10 do 14 časova.

Prošlogodišnji odziv humanitarnoj akciji “Bazar bez para” potvrđuje da je u zajednici mnogo onih kojima je ovakva vrsta pomoći i podrške potrebna.

Solidarnost je jedan od osnovnih principa na kojima se temelji rad Socijalističke partije, kažu u Aktivu žena Gradske organizacije ove stranke u Bijeljini i najavljuju da će po zatvaranju Bazara koji traje do 23. decembra posetiti i socijalno ugrožene porodice kojima će podeliti pakete pomoći u susret predstojećim praznicima.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here