Srđan Milivojević – Vučić konstantno daje lažna obećanja

0
286

Snimak Aleksandra Vučića koji jednim telefonskim pozivom rešava pitanje trafo stanice u selu Doliće kod Sjenice, obišao je Srbiju i naišao na različite komentare. Da li je u pitanju predsednikova efikasnost u rešavanju problema ili urušavanje institucija, odgovorio nam je Srđan Milivojević.

 

Snimak predsednika Vučića kako jednim telefonskim pozivom rešava pitanje trafo stanice u Sjenici naišao je na različite komentare. Dok vlast hvali efikasnost predsednika opozicija ga optužuje za urušavanje institucija. Zamolili smo člana Izvršnog odbora Demokratske stranke Srdjana Milivojevića da prokomentariše ovaj postupak predsednika države.

 

Novinar i politikolog Cvijetin Milivojević je komentarišući posetu predsednika Vučića selu Doliće i obećanje o izgradnji trafo stanice rekao da smatra da je kod ovakvih situacija kada predsednik daje obećanja sve unapred namešteno i da je unapred dogovoreno šta će se graditi te da uz predsednika uvek ide neko od, kako ih je Milivojević nazvao, skutonoša, koji su spremni da izračunaju koliko to košta i da odmah to isporuče. On je istakao da motiv čudotvorca pije vodu i da čini da običan građanin poželi da Vučić dođe baš u njegovo selo ili ulicu jer to znači da je odmah barem jedan komunalni problem rešen. Milivojević je rekao da su to radili i drugi, ali ne sa toliko neukusa i providno.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here