Bojan Torbica – Država treba da zaštiti Aleksandra Vulina od medijskih napada

0
750

Govoreći o medijskim napadima upućenim ka čelnom čoveku Pokreta socijalista, ministru Aleksandru Vulinu, Bojan Torbica, narodni poslanik i potpredsednik Pokreta socijalista je rekao da je Vulin već navikao na te napade i da neće ustuknuti pred njima, kao i da će nastaviti da otvoreno govori ono što misli.

Pokret socijalista upozorio je da se protiv njihovog lidera Aleksandra Vulina vodi žestoka medijska hajka i to od strane onih kojima nije u interesu da Srbija bude bezbedna i sigurna zemlja. Napadi pojedinih medija na ministra Vulina posledica su konkretnih rezultata države u borbi protiv mafije. Upitali smo narodnog poslanika i potpredsednika Pokreta socijalista Bojana Torbicu kako će država reagovati na ove medijske napade na ministra Vulina.

Ministar Aleksandar Vulin česta je tema u medijima. Sa jedne strane javnost smatra da ima pravo na kritiku rada ili izjava jednog ministra, dok sa druge strane iz Pokreta socijalista poručuju da se radi o napadima na predsednika njihove stranke, kao i da bi država trebalo da reaguje i da ga zaštiti. Mišljenja su podeljena i oko uzroka napada, a iz Pokreta tvrde da su napadi posledica dobrog rada ministra Vulina i borbe protiv mafije. Bojan Torbica, narodni poslanik i potpredsednik Pokreta socijalista rekao je da ovakvi napadi prate ministra Vulina još od 2012. godine, ali je ministar navikao na njih i ne posustaje pred njima. Izvori napada su, kako Torbica tvrdi, različiti centri moći, ali je naglasio i da ljude iz Pokreta socijalista napadi neće pokolebati u namerama da se bore za državu i bolji život građana Srbije. On je istakao i da medijske hajke protiv Vulina neće uzdrmati ugled koji on ima kod premijerke Ane Brnabić i predsednika Aleksandra Vučića.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here