Zdrava Srbija širi mrežu odbora u opštini Ivanjica

0
119

Zdrava Srbija održala je tribinu u selu Katići, u opštini Ivanjica, na kojoj su prisutni upoznati sa pozitivnim iskustvima ove stranke u Čajetini i na Zlatiboru.  U narednom periodu čelnici Zdrave Srbije planiraju da posete još nekoliko sela na teritoriji opštine Ivanjica, među kojima su Kušići i Prilike.

Na Dan državnosti Srbije, Sretenje Gospodnje, Zdrava Srbija održala je tribinu u selu Katići, u opštini Ivanjica, kako bi prisutne meštane upoznala sa programom stranke i pozitivnim iskustvima iz Čajetine i sa Zlatibora, koja se mogu preneti i na područje celokupne ivanjičke opštine. Veliki broj stanovnika Katića, koji su prisustvovali sastanku sa rukovodstvom Zdrave Srbije, učlanio se u stranku, čime su obezbeđeni preduslovi da se u selu formira mesni odbor Zdrave Srbije.

Na stranačkom skupu u Katićima, osim predsednika Zdrave Srbije Milana Stamatovića, prisustvovali su potpredsednik stranke Miloljub Albijanić, predsednik Izvršnog odbora Arsen Đurić, kao i odbornici Zdrave Srbije u Opštini Ivanjica. U narednom periodu čelnici Zdrave Srbije planiraju da posete još nekoliko sela na teritoriji opštine Ivanjica, među kojima su Kušići i Prilike.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here