Bijeljina – Otvaranje kluba “Tamo daleko”

0
79

Udruženje izbeglica i socijalne pravde “Pravda” otvorilo je klub “Tamo daleko” u naselju Pet jezera u Bijeljini. Iako meštani nastoje da organizuju život što je bolje moguće, u ovom naselju ima i problema napominju u ovom udruženju. Potrebno je uraditi više na infrastrukturi i obezbediti bolje uslove za život, imajući u vidu činjenicu da je u ovom kraju najviše penzionera.

U izbegličkom naselju Pet jezera u Bijeljini od juče su za sve meštane i ljude dobre volje otvorena vrata Kluba “Tamo daleko”. Pandemija je mnogo toga promenila, ipak naučili smo da cenimo vreme provedeno sa dragim ljudima. Enterijer kluba odiše toplinom, a ambijent su upotpunili i stari eksponati sakupljani i marljivo čuvani, dugi niz godina. Kako bi došli do ovog kutka za druženje ulagali su i sredstva ali i iskoristili otpadni materijal, prikupljen na drugim gradilištima.

Biće ovo mesto kako za druženje tako i za rešavanje problema meštana koji nisu mali. Trebalo bi, napominje Stevanović, više poraditi na infrastrukturi, nedostaje im i Ambulanta porodične medicine, ali i prigradski prevoz s obzirom da u ovom naselju živi uglavnom penzionerska populacija.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here