Srđan Milivojević – Mnogi će iz ministarskih fotelja morati pravo na optuženičku klupu

0
176

Srđan Milivojević, član Glavnog odbora Demokratske stranke, rekao je da obećava građanima da će posle smene ove vlasti svi kriminalni potezi biti raskrinkani, narodu vraćeno ono što je oteto, a krivci biti poslati na optuženičke klupe.

Istraga koju tužilaštvo vodi protiv kriminalne grupe Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja dolazi do novih dokaza koji potvrđuju da je ova grupa bila jedna od najbrutalnijih organizacija u regionu. Analitičari tvrde da ova grupa nije mogla da bude aktivna pet godina, a da nije imala podršku u političkom i policijskom vrhu. Koje će nove činjenice doneti sudski proces protiv ove grupe upitali smo člana Glavnog odbora Demokratske stranke Srđana Milivojevića.

9. decembra 2020. godine, objavljen je rat mafiji od strane države, i to ne po prvi put. Sumnja se da je od 2019. godine, najmanje desetoro ljudi, koji se vode kao nestali, ubijeno od strane klana Veljka Belivuka. Informacije o zločinima Belivukove kriminalne grupe ne prestaju da se pojavljuju i intrigiraju javnost, a postoje indicije i da je policija znala dosta toga o delovanju ove grupe, ali nije reagovala, čime su mogla biti sprečena pojedina ubistva. Srđan Milivojević, član Glavnog odbora Demokratske stranke rekao je da hapšenjem Belivuka nije uhapšen onaj koji predstavlja sam vrh mafije, a koji je i prvi čovek države i Srpske napredne stranke. On je dodao i da će smena ove vlasti dovesti do razotkrivanja svih kriminalnih radnji koje je ona preduzimala, ali i da će sva lica koja su učestvovala u krađi, korupciji, ubistvima, biti procesuirana. Ipak, naglasio je Milivojević, materijalne stvari mogu se vratiti narodu, ali se izgubljeni životi, poput života Olivera Ivanovića i još desetine ljudi, ne mogu vratiti.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here