Vulin u poseti PU u Vranju – Policija nastavlja borbu protiv kriminalnih grupa

0
139

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin poručio je danas u Vranju da policija nastavlјa borbu protiv organizovanih kriminalnih grupa i da država neće dozvoliti kriminalnim bandama da truju našu decu i dodao da će svaki narko-diler biti na udaru policije. 

Ministar unutrašnjih poslova u Vladi Republike Srbije Aleksandar Vulin je danas u Vranju razgovarao sa načelnikom i rukovodiocima Policijske uprave tog grada o ostvarenim rezultatima i prioritetima rada u narednom periodu. Vulin je istakao da od policije očekuje maksimalnu posvećenost u otkrivanju i sprečavanju šverca narkotika preko teritorije naše zemlјe napomenuvši da će svakom delu Srbije, pa i na jugu, narko-dileri biti na udaru policije. Ministar je rekao da nema velike i male zaplene droge te da je svaki sklonjeni gram droge sa ulice sačuvan život. On je istakao da niko ne može da truje našu decu i da im uništava budućnost, a da za to ne odgovara. Borba protiv trgovine narkoticima je trajan posao i policija u toj borbi nikada neće posustati, poručio je ministar Vulin. Ministar je ocenio da je država u poslednja dva meseca pokazala svu jačinu i odlučnost u obračunu sa organizovanim kriminalnim grupama. Međutim, kako je naveo, ono na čemu će insistirati u radu svake policijske uprave je borba za običnog čoveka, njegovu sigurnost i bezbednost, njegov osećaj da je u svom gradu, kvartu, ulici zaštićen od svake vrste kriminala.

Na sastanku je bilo reči i o pobolјšanju uslova rada policijskih službenika, dalјim ulaganjima i jačanju kapaciteta policijske uprave. Ministar Vulin je rekao da će biti nastavljena ulaganja u materijalno-tehničko opremanje pripadnika policije, ali i podmlađivanje kadra. Na početku posete Policijskoj upravi u Vranju ministar Vulin položio je cveće na spomen-obeležje stradalim pripadnicima ove uprave.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here