Bijeljina – Prijem za boksera Alena Rahimića

0
102

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović je danas priredio prijem za Alena Rahimića, člana bokserskog kluba Radnik, koji je na Balkanskom prvenstvu u olimpijskom boksu, koje je održano u Zagrebu u bantam kategoriji do 56 kilograma osvojio zlatnu medalju.

 Na Balkanskom prvenstvu u olimpijskom boksu, koje je održano u Zagrebu, učestvovala je i Bosna i Hercegovina, koja je osvojila dve medalje. Alen Rahimić, član bokserskog kluba Radnik, je u bantam kategoriji do 56 kilograma osvojio zlatnu medalju, a Jasmin Peštek bronzanu u superteskoj kategoriji za boksere preko 91 kg. Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović je danas priredio prijem za Rahimića, čestitao mu na osvojenoj medalji i obećao podršku u nastavku karijere.

Bokseri Radnika će ove godine predstavljati BIH na svetskom prvenstvu u Beogradu, a zatim i na evropskom prevenstvu u Italiji. Ipak ono što je bitnije za Bijeljinu jeste početak regionalnog takmičenja, koje će dovesti najveće bokserske klubove regiona u ovaj grad. Prvi izazov za boksere Radnika u ovom takmičenju biće gostovanje u Zagrebu 28 maja.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here