Vulin položio venac na spomen-obeležje poginulim policijskim službenicima

0
118

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin položio je danas u Beogradu venac na spomen-obeležje u znak sećanja na policijske službenike koji su žrtvovali svoje živote vršeći službenu dužnost zarad mira i bezbednosti Srbije i poručio da nijedan pali heroj koji je dao život braneći Srbiju i njen poredak nikada neće biti zaboravlјen. 

Ministar unutrašnjih poslova u Vladi Republike Srbije Aleksandar Vulin položio je venac na spomen-obeležje u znak sećanja na četiri pripadnika tadašnjeg Saveznog ministarstva unutrašnjih poslova Jugoslavije koje su šiptarski teroristi ubili 13. maja 1981. godine. Ministar Vulin je rekao da je duga istorija terorizma i borbe protiv njega i naglasio da niko ko je dao svoj život i ugrozio svoje zdravlјe braneći građane Srbije, boreći se za red i zakon, neće ostati zaboravlјen. On je dodao da njihove porodice imaju naše saosećanje, da se o njihovoj deci brine i da se uspomena na njih čuva uz veliko i iskreno poštovanje.

Ministar Vulin je istakao da su Ministarstvo unutrašnjih poslova i svi pripadnici policije uvek tu za svakog građanina naše zemlјe, ne pitajući za veru ili naciju, vodeći računa da sačuvaju red, mir, zakonitost.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here