Zdrava Srbija otvorila stranačke prostorije u Topoli

0
228

Zdrava Srbija je otvorila stranačke prostorije u Topoli, kako bi se bolje pozicionirala u celoj Šumadiji, a pre svega ojačala svoje političko delovanje u ovoj lokalnoj samoupravi, gde od nedavno funkciju predsednika opštine Topola, kao član Zdrave Srbije, obavlja Igor Petrović.

Zdrava Srbija je u petak, 28. maja, otvorila stranačke prostorije u Topoli. Prema rečima predsednika Zdrave Srbije Milana Stamatovića stranka ima priliku da u Topoli, koja je po rezultatima Zdrave Srbije na prethodnim izborima bila pri vrhu, širi ideju zdrave i bolje Srbije.

Na otvaranju stranačkih prostorija Zdrave Srbije potpredsednici stranke Miloljub Albijanić i Veroljub Stevanović i predsednik Izvršnog odbora Zdrave Srbije Arsen Đurić i njegov zamenik Dobrivoje Marinski takođe su izrazili svoje zadovoljstvo što je stranka otvorila prostorije u Topoli, u kojoj, prema njihovim rečima od kad je predsednik opštine Igor Petrović vlast funkcioniše zdravo. Oni su istakli i da je otvaranje ovih prostorija svojevrsna priprema za naredne izbore, na kojima očekuju još bolje rezultate nego na prethodnim.

Predsednica Opštinskog odbora Zdrave Srbije u Topoli Danijela Đokić Pantić je rekla da je pred strankom ozbiljan put i veliki trud, i da je ovo mali početak onoga što tek predstoji istakavši da želi da Topola bude svetla tačka u Srbiji koja će pokazati kako je u našoj zemlji moguće biti dobar domaćin.

Sa otvaranja stranačkih prostorija u Topoli je poručeno da će Zdrava Srbija sa Zlatibora širiti svoje ideje u Topoli i Šumadiji, i zajedno sa svojim koalicionim partnerima, stvarati novu, moderniju i zdraviju Srbiju.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here